Percussie workshops met MPE
Percussie met MPE

Referenties

Percussieworkshop, percussieworkshops, percussie workshop, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes:

Meeting Point Entertraining heeft percussieworkshops verzorgd voor vele bedrijven, groot en klein. Enkele van deze bedrijven zijn:

Belastingdienst Leiden, BGL & Partners, Cap Gemini, Ernst & Young, Delta Lloyd, ING, Koninklijk Instituut voor de Marine, KPN, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Nederlandse Hartstichting, NS-Reizigers, Nuon, Ohra, PricewaterhouseCoopers, Rabobank, Randstad, Schiphol Group, TPG, Wageningen Universiteit.


Een workshop versterkt teambuilding!Enkele reacties van deelnemers

We waren een groepje ongeregeld en waren helemaal niet van plan om te gaan trommelen. Dat Marion en Jacqueline daar uiteindelijk een goedlopend muziekstuk mee hebben gemaakt, is toch wel erg knap. Iedereen had het ook erg naar z'n zin, zelfs de mensen zonder ritmegevoel. Want samen iets maken dat áf is, geeft heel veel voldoening.
(telefonische reactie achteraf)


Het gaat wel wat ver om te zeggen dat we met een paar uurtjes trommelen opeens een heel hecht team hebben gesmeed, maar we hebben wel degelijk stof tot nadenken gekregen. Dat bv. twee mensen, die volkomen uit de maat op een bamboe slaan, de rest van de groep volledig uit z'n ritme kunnen halen, daar kan je parallellen met het functioneren van een afdeling in zien. Maar als je de muziekpartijen een klein beetje aanpast, dan geeft diezelfde bamboe opeens een prachtig tegenritme, dat heel swingend aanvult op de rest. Dat was eigenlijk de echte eye-opener.
(opmerking bij de evaluatie)

Naar boven