Percussie workshops met MPE
Percussie met MPE

Begeleiding

Percussieworkshops voor bedrijfsuitjes:

Jacqueline Mahieu
Jacqueline Mahieu studeerde af in Engels en Theaterwetenschap in Leiden, woonde vervolgens een aantal jaren in Melbourne (AustraliŽ) en studeerde daar Bharata Natyam (Zuid-Indiase tempeldans) en Ghanese dans en muziek. Terug in Nederland was zij een van de oprichters van de Afrikaanse groep Bokosa. Anders dan haar docenten, is Jacqueline geen traditionalist; zij mengt vrijelijk Afrikaanse, Indiase, Braziliaanse en Japanse elementen. Plezier in het spelen, en dan vooral het samenspelen, staat bij haar voorop. De combinatie van instrumenten uit verschillende werelddelen levert verrassende resultaten op. Elke workshop is opnieuw een ontdekkingsreis door de muziek.

Jacqueline is een eerstegraads docent met ruime ervaring in het geven van lessen en trainingen, en in het organiseren en verzorgen van optredens. Toen de band Bokosa in 1997 ophield te bestaan, besloot zij Meeting Point Entertraining op te zetten, om haar plezier in het spelen door te geven aan anderen.
Zij geeft doorgaans zelf de workshops. In drukke tijden kan zij ook een beroep doen op andere, ervaren percussionisten. Maar wie het ook zijn die de workshop geven, u kunt er altijd op rekenen dat een zinderend gebeuren wordt, waar nog lang over nagepraat wordt.


Naar boven